De koks van A point dienstverlening zijn graag geziene professionals. Door hun jarenlange ervaring zijn zij meer dan een betrouwbare partner. 

 

Heeft u een zelfstandig werkend Kok, een Chef of een Sous-Chef nodig, vervanging bij groten drukte, vakantie of ziekte, samen met u halen zij het beste uit uw keuken.

 

Ook uw gehele keukenmanagement, uw menu-engineering, de routing, een HACCP - plan of andere aspecten kunnen zij voor u verzorgen.

 

De voordelen van een freelance kok zijn duidelijk:

* Grote flexibiliteit. Grote drukte of een ziektegeval in de keuken?       

   Een freelance kok kan vaak al binnen een paar uur inspringen;

* Geen (loon)administratie

* Geen arbeidscontract en dus geen verplichtingen

* Geen aansprakelijkheid voor sociale lasten en loonbelasting

* Uitsluitend betaling voor de werkelijk gewerkte uren en reiskosten

* Geen uitbetaling bij ziekte

* Facturatie achteraf; de koks werken met urenbriefjes van A point dienstverlening

 

Neem geheel vrijblijvend contact op met ons voor het verkrijgen van verdere informatie.

webdesign: webburo