De koks van A point dienstverlening zijn graag geziene professionals. Door hun jarenlange ervaring zijn zij meer dan een betrouwbare partner.
Heeft u een zelfstandig werkend Kok, een Chef of een Sous-Chef nodig, vervanging bij groten drukte, vakantie of ziekte, samen met u halen zij het beste uit uw keuken.
Ook uw gehele keukenmanagement, uw menu-engineering, de routing, een HACCP - plan of andere aspecten kunnen zij voor u verzorgen.
De voordelen van een freelance kok zijn duidelijk:
* Grote flexibiliteit. Grote drukte of een ziektegeval in de keuken?
Een freelance kok kan vaak al binnen een paar uur inspringen;
* Geen (loon)administratie
* Geen arbeidscontract en dus geen verplichtingen
* Geen aansprakelijkheid voor sociale lasten en loonbelasting
* Uitsluitend betaling voor de werkelijk gewerkte uren en reiskosten
* Geen uitbetaling bij ziekte
* Facturatie achteraf; de koks werken met urenbriefjes van A point dienstverlening
Neem geheel vrijblijvend contact op met ons voor het verkrijgen van verdere informatie.